Napsali o nás ...

Amerika v Krhové. NOVÉ hambundary

KRHOVÁ: Domácí, jen z čerstvých surovin stvořený a k tomu na stůl k vychlazenému pivečku nebo limonádě přinesený drubeží, vepřový nebo hovězí hambáč. Že se Vám už jen při těchto slovech chuťové buňky pobláznily? Ani se nedivíme. V restauraci U Bundárů v Krhové, kde si tyto dobroty můžete...
Celý článek

Uzené koleno nebo domácí žebra

KRHOVÁ: Ve většině z nás slovo uzené vzbuzuje jednoznačné chuťové pochody. U mužů vesměs pozitivní, u části žen, dietologů a možná i kardiologů reakce často opačné. Ale co naplat. Jako většina tradičních původních lidových receptur a jídel, které už připravovaly naše prababičky, a jejichž kalorická...
Celý článek

U Bundárů nabízí speciální pizzy

KRHOVÁ: Taky máte rádi pizzu? Dobrotu, kterou k nám, stejně jako všude na světě, zavál gastronomický vítr z Itálie? Dnes je jednou z nejrozšířenějších a nejoblíbenějších pochutin, které někdo řadí k Fast foodu a jiní zase tvrdí, že pizza, ta pravá pizza, není žádná rychlokvaška, jako třeba párek v...
Celý článek

U Bundárů jdou stále s dobou, i věrni tradici

NÁPOJE: Když před několika lety začaly hospůdky a restaurace z důvodu první krize "zmenšovat" objem velkých panáčků z 0,05 na 0,04 l, po první nevoli zákazníků se, jak to v naší zemi bývá, vše uklidnilo a dnes už málokdo snížení obsahu moku hodnotí. Příjemným překvapením pro hosty je potom...
Celý článek

U Bundárů s úspěchem zvelebili salónek

KRHOVÁ: Oblíbený penzion a restaurace U Bundárů v Krhové se nedávno zase trošku pozměnil k lepšímu. Jeho majitel, pan Ludovít Bundár nám porzradil v čem: "Už skoro 15 let jsme měli stále stejný salónek. Připadalo mi, že je okoukaný a kapacita také už pomaloučku nevyhovala (30 míst). Rozhodl jsem...
Celý článek