U Bundárů s úspěchem zvelebili salónek

KRHOVÁ: Oblíbený penzion a restaurace U Bundárů v Krhové se nedávno zase trošku pozměnil k lepšímu.

Jeho majitel, pan Ludovít Bundár nám porzradil v čem: "Už skoro 15 let jsme měli stále stejný salónek. Připadalo mi, že je okoukaný a kapacita také už pomaloučku nevyhovala (30 míst). Rozhodl jsem se, že jej zvětšíme a zvelebíme." Z původního, tzv. Mysliveckého salónku se stal útulný v tmavším vyřezávaném stylu, který na první pohled působí příjemně. Dnes má kapacitu až 50 míst k sezení.

"Téměř okamžitě se to projevilo na zájmu klientů, kteří si začali objednávat prostory pro své akce," dodává s uspokojením majitel restaurace. Samozřejmostí je, že za pronájem hosté neplatí. Salónek je v permanenci celý týden, v době obědů působí jako nekuřácká jídelna. Největší jeho předností je místnost hned vedle - dětský koutek. Velikost (viz. foto) je téměř totožná s plochou salónku. Tohle propojení sklízí veliký úspěch, a nejen u místních.

"Hosté, kteří k nám zavítají s dětmi a o koutku nevěděli, jsou mile překvapeni a dokonce se nám stává, že hned na místě si rezervují oslavy, kde předpokládají větší počet menších dětí," dodává Ludovít Bundár.

Pokud by jste si i Vy chtěli salónek objednat, můžete tak učinit prostřednictvím stránek www.ubundaru.cz